עוגות וקינוחים

  • מאת כדיתה

קינוח קייצי

אנחנו בקייטרינג כדיתה כשר למהדרין משתדלים להשתמש בפירות העונה בכדי להעניק לכל עונה את הקינוח המתאים לה.
הפעם בקייטרינג כדיתה חלבי כשר למהדרין , החלטנו ללכת על פסיפלורה קייצית ורעננה.
מתכון למוס פסיפלורה ושוקולד לבן מאת קייטרינג כדיתה חלבי כשר למהדרין:
החומרים:
1 חבילת ג'לי בטעם משמש
1 חבילת פודינג וניל
1 חפיסת שוקולד לבן מומסת
1 שמנת מתוקה להקצפה
10 כוסיות שוטים קטנות
4 פסיפלורות בשלות
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת ומוסיפים לה פודינג ושוקולד לבן
מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזליפים לכל כוסית עד גובה שלושת רבעי.
ממיסים את הג'לי בקערה ומוסיפים לו את תוך שלושת הפסיפלורות.
מחכים שהג'לי קצת יתקרר אך לא ממש...אנחנו לא רוצים שהוא ייתקרש.
מוזגים בעדינות מעל המוס עד קצה הכוסית מהג'לי
 
מצננים במקרר כשעה.... שיהיה בתיאבון מקייטרינג כדיתה כשר למהדרין


הוספת מאמר